Healhy and Optimistic" Project 1-11 Ağustos 2015 (Başvuru Linki: http://goo.gl/forms/Z0e7cUOPFM )

Healhy and Optimistic” Project 1-11 Ağustos 2015 (Başvuru Linki: http://goo.gl/forms/Z0e7cUOPFM )

 

 

healthyoptimistic1healthyoptimistic5

 

healthyoptimistic2healthyoptimistic3

 

healthyoptimistic6healthyoptimistic4

 

1-11 Agustos 2015 tarihleri arasinda Litvanyada gerceklesen Genclik Degisimleri projesini tamamladik. Dernegimiz adina katilan ve projeye renk katan arkadaslarimiza tesekkur ederiz.

 

* Proje videosu için tıklayınız… 

AB tarafından desteklenen proje 1 – 11 Ağustos 2015 tarihleri arasında Litvanya’nın Daugirdiskes kentinde (Vilnius’a 24 km) gerçekleşecektir. (Proje sözleşme numarası: 2015-1-LT02-KA105-003971)

Proje kapsamında sağlıklı yaşam, ayurveda, doğa aktiviteleri ve sağlıklı beslenme gibi konular işlenecektir. Katılımcılar proje ortağının kuralları gereğince alkol kullanmayacak ve çeşitli aktivitelerde yer alacaklardır. Bu aktiviteler orienteering, sauna, camp ateşi yakma, fiziksel aktiviteler, meditasyon, zihni dinlendirme, stresle mücadele ve müzik aktiviteleri olacaktır.

Proje kapsamında 6 genç (18-30 yaş aralığında) ve 1 lider (Derneğimizce görevlendirilecektir) Litvanya’ya gidecektir. Katılımcıların vize ücreti (60€), konaklama ve yemekleri proje sahibi gençlik grubu tarafından AB finansmanı ile karşılanacaktır. Hususi pasaport sahipleri için vize gerekmemektedir.

Konaklanacak yere ilişkin bilgilere http://www.daugirdiskes.lt/apgyvendinimas/ linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ulaşım için verilecek maksimium destek 175€’dur.

Katılımcılar başvuruların değerlendirilmesi sonrasında yapılacak görüşmelerin ardından seçilecektir.

Proje katılımcıları ilk etapta uçak biletleri, vize, seyahat sigortası için gerekli ödemeleri yapacak, projenin tamamlanmasının ardından evrakların (biniş kartları vb.) başvuran kuruluşa (Litvanyalı ortak) iletilmesinin ardından gönderilecek ödemeler katılımcılara geri ödenecektir